-0.6 C
Novi Sad
30.11.2023.
NaslovnaMagazinBizarno"Imam 2 vagine, jednu koristim za posao, drugu za muža, tako da...

“Imam 2 vagine, jednu koristim za posao, drugu za muža, tako da ga ne varam”

Australijanka Evelin Miler (31) je žena sa dve vagine.

Zvezda filmova za odrasle, 2011. godine dobila je dijagnozu duplirane materice (uterus didelphys). Ona je nakon godinama imala bolne odnose i imala poteškoće pri stavljaju tampona. Danas kaže da jednu vaginu koristi za posao, a drugu za zabavu.

Ova udata žena i majka dvoje dece kaže da joj je ova dijagnoza dala slobodu da se bavi poslom koji se bavi, a to je snimanje eksplicitnih snimaka, a da se pritom oseća kao da ne vara svog supruga.

– Toliko sam dugo izbegavala odnose; muškatci nisu znali šta rade i na kraju bi jednostavno udarali polnim organom o moju uretru. Nisam znala šta nije u redu sa mnom.

Osećala sam toliku anskioznost oko svega, tada sam živela samo sa svojim ocem, pa nisam imala kome da se obratim za pomoć i savet.

To je bilo vreme dial-up interneta, a mi smo živeli na udaljenoj farmi, pa nisam mogla ni da na internetu potražim svoje simptome – ispričala je ona za “Daily Mail”.

Evelin je prvi put shvatila da nešto nije u redu još 2005, ali je dijagnozu dobila tek sedam godina kasnije, piše Blic Žena.

Saznala je da ima dupliranu matericu i to ekstremnu verziju ovog sindroma.

Naime, ispostavilo se da ona ima dve vagine od kojih je svaka povezana sa sopstvenim grlićem materice, kao i dve materice i dva seta jajnika.

Puno žena čak ni ne zna da ima ovo stanje, jer ono ne odaje uvek jasne simptome.

Ipak, neki od njih jesu bol tokom odnosa, bolni grčevi tokom mensturacije, obilno krvarenje, česti pobačaji i prevremeni porođaj.

Lekari još ne znaju zašto dolazi do tog stanja, a smatra se da pogađa 0,3 odsto žena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Evelyn 💕 (@evelynuncovered)

Dobila dvoje dece

Hiruška intervencija se preporučuje ako postoje simptomi, a kod nekih žena može da izazove neplodnost ili povećan rizik od pobačaja jer je materica manja i može da ograniči rast fetusa.

No, Milerova je dobila dvoje dece, iako je strahovala da neće uspeti da postane majke.

Danas ima sina Endrjua (20 meseci) i ćerkicu Džordžiju (8 meseci).

– Postojao je rizik da zatrudnem sa dve bebe u isto vreme. Kada sam nosila jedno dete, i dalje smo morali da koristimo kondome ako želimo da imamo odnose u drugoj vagini.

Bilo je komplikacija i nakon što sam se porodila. Obe moje bebe rođene su veoma male i morale su da provedu mesece na intenzivnoj nezi. Srećom, sada su oboje zdravi – ispričala je ova 31-godišnjakinja.

Ona je 2018. otvorila OnlyFans nalog i počela da kreira sadržaj sa svojim mužem Tomom.

Supružnici su kasnije osnovali firmu koja se bavi marketingom, ali su nastavili da kreiraju eksplicitne snimke.

– Uvek sam bila radoznala u vezi sa seksualnim radom, a ponekad nam se priključe i drugi muškarci. Sve to zaista ne izgleda kao varanje, jedna vagina je za posao, druga za zabavu.

Sve ovo mi se veoma isplatilo, ljudi su radoznali. Sviđa im se činjenica da imam dve vagine – zaključila je ova žena sa dve vagine.

Dodala je da koristi svoje društvene mreže da raširi svest o problemu duplirane materice.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime

Pratite nas

371FanovaLajkuj
251PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno