22.8 C
Novi Sad
28.09.2024.
NaslovnaHoroskopNedeljni horoskopNedeljni horoskop od 20. do 26. maja 2024. godine

Nedeljni horoskop od 20. do 26. maja 2024. godine

Donosimo vam nedeljni horoskop od 20. do 26. maja 2024. godine. Saznajte šta vam zvezde poručuju kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Ovo je nedeljni horoskop od 20. do 26. maja 2024. godine.

OVAN

Nedeljni horoskop od 20. do 26. maja2024. godine vam donosi poletne energije i strasti. Slobodni Ovnovi mogu da upoznaju nekog posebnog na neočekivanom mestu. Na poslu se više fokusirajte na završavanje zaostalih projekata. Moguće su promene u radnom okruženju koje će zahtevati prilagođavanje. Energija će biti na visokom nivou, ali pazite na stres i pronađite vreme za opuštanje. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

BIK

Stabilnost u vezi će biti ključna za vas ove nedelje. Razgovaraj otvoreno sa partnerom o svim brigama. Nemojte da postavljate ultimatume ili pravila, već dajte do znanja šta vam ne prija i šta biste voleli da se promeni. Slobodni će razmišljati kako svakome da se dopadnu. Finansije su povoljne, ali budite oprezni sa trošenjem. Fokusirajte se na dugoročne ciljeve. Moguće su manje tegobe vezane za stomak, pa obratite pažnju na ishranu. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

BLIZANCI

Komunikacija će biti ključna ove nedelje za vas. Ne opuštajte mozak, unapred razmislite šta će vam izrečena reč doneti. Moguće su nesporazumi, pa budite jasniji i otvoreniji, pogotovo prema partneru. Slobodni osvajaju svaku osobu suprotnog pola čim započnu dublji razgovor sa njom. Nove ideje vam naviru, ali nema ko da ih čuje. Pokucajte na druga vrata! Mogućnost saradnje sa stranim partnerima. Više se posvetite fizičkoj aktivnosti i opuštanju. Najbolji dani biće vam utorak i petak.

RAK

Ove nedelje vaši emotivni odnosi biće u fokusu. Posvetite više vremena partneru i porodici. Na poslu je stabilno, ali bi moglo da dođe do dodatnih odgovornosti. Planirajte unapred. U ljubavi ste pomalo sumnjičavi, jasno dajte do znanja šta vas muči i smeta.
Pripazite na imunološki sistem, uzimajte dovoljno vitamina i odmorajte se kad god imate priliku za to. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

416FanovaLajkuj
473PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno