30.6 C
Novi Sad
20.06.2024.
NaslovnaO nama

O nama

Nook portal počinje sa radom 2023. Reč “nook” u slobodnom prevodu sa engleskog jezika označava “kutak u kom možete da se osamite i odvojite malo vremena samo za sebe”. Naša ideja je da vam pružimo baš to. Mesto na kome ćete vreme, koje je samo vaše, potrošiti čitajući priče koje su zanimljive, originalne i inspirativne.

Želimo da budemo raznovrsni i univerzalni. Tako vidimo i našeg čitaoca. To je čovek bilo koje vere ili nacije koji prezire glupost i prostakluk. Čovek koji se gnuša snobizma i ne podnosi folirante. Onaj koji rado čita ozbiljnu literaturu, ali voli da zaviri i na crveni tepih i čuje poneki dobar trač.

Čovek kojeg podjednako interesuju dešavanja u zemlji i svetu, a nije mu strana ni astrološka prognoza. Makar kad su ljubav i novac u pitanju.

To je pre svega običan čovek. Onaj sa kojim se susrećemo svakog dana u liftu, gradskom prevozu ili u redu na kasi. Tužan i veseo, jednostavan i komplikovan, povučen i glasan, sa svim svojim dobrim i lošim osobinama, problemima i dilemama. I još po nekim idealom. To je čovek koji ceni poštenje i iskrenost. Vredan i požrtvovan.

Onaj koji ne gubi nadu i trudi se da ovaj svet učini makar malo srećnijim mestom za život. Čovek sa principima. Nadamo da ste se prepoznali. Čitamo se!

NOOK PORTAL
Doža Đerđa 021
21101 Novi Sad
Srbija