30.6 C
Novi Sad
20.06.2024.
NaslovnaPolitika privatnosti

Politika privatnosti

Poslednji put ažurirano: 19.06.2023.
Datum stupanja na snagu: 19.06.2023.

Ova Politika privatnosti opisuje politike Nook Portala, Doža Đerđa 021, 21101 Novi Sad, Srbija, email: redakcija@nook.rs, o prikupljanju, korišćenju i otkrivanju vaših informacija koje prikupljamo kada koristite našu web stranicu (https://nook.rs). (“Servis”). Pristupanjem ili korišćenjem Servisa, pristajete na prikupljanje, korišćenje i otkrivanje vaših informacija u skladu sa ovom Politikom privatnosti.

Ako se ne slažete sa istim, molimo vas da ne pristupate ili koristite uslugu. Ovu Politiku privatnosti možemo da izmenimo u bilo kom trenutku bez ikakvog prethodnog obaveštenja i objavićemo revidiranu Politiku privatnosti na Servisu. Revidirana Politika će stupiti na snagu 180 dana od dana kada je revidirana politika objavljena u Servisu i vaš nastavak pristupa ili korišćenje Usluge nakon tog vremena će predstavljati da prihvatate revidiranu Politiku privatnosti.

Stoga preporučujemo da povremeno pregledate ovu stranicu. Vaša prava: U zavisnosti od zakona koji se primenjuje, možda imate pravo da pristupite i ispravite ili izbrišete svoje lične podatke ili da dobijete kopiju vaših ličnih podataka, ograničite ili prigovorite na aktivnu obradu vaših podataka, zatražite od nas da podelimo (prenesemo) vaše lične informacije drugom licu, povući svaku saglasnost koju ste nam dali za obradu vaših podataka, pravo na podnošenje žalbe zakonskom organu i druga prava koja mogu biti relevantna prema važećim zakonima. Za ostvarivanje ovih prava možete nam pisati na email redakcija@nook.rs.

Odgovorićemo na vaš zahtev u skladu sa važećim zakonom. Imajte na umu da ako nam ne dozvolite da prikupljamo ili obrađujemo tražene lične podatke ili povučete saglasnost za obradu istih u tražene svrhe, možda nećete moći da pristupite ili koristite usluge za koje su vaše informacije tražene. Kolačići itd. Da biste saznali više o tome kako koristimo ove i vaše izbore u vezi sa ovim tehnologijama praćenja, pogledajte našu Politiku o kolačićima.

Bezbednost: Bezbednost vaših informacija nam je važna i mi ćemo koristiti razumne mere bezbednosti da sprečimo gubitak, zloupotrebu ili neovlašćenu izmenu vaših informacija pod našom kontrolom. Međutim, s obzirom na inherentne rizike, ne možemo da garantujemo apsolutnu sigurnost i shodno tome, ne možemo da obezbedimo ili garantujemo bezbednost bilo koje informacije koju nam prenosite i to činite na sopstveni rizik. Službenik za pritužbe/zaštitu podataka:

Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi sa obradom vaših informacija koje su dostupne kod nas, možete da pošaljete email našem službeniku za žalbe na Nook Portal, Doža Đerđa 021, 21101 Novi Sad, Srbija, e-mail: redakcija@nook.rs. Rešićemo vaše nedoumice u skladu sa važećim zakonom.