34.5 C
Novi Sad
21.06.2024.
NaslovnaKulturaFilm i TVTom Vejts i Džim Džarmuš rade na novom filmu

Tom Vejts i Džim Džarmuš rade na novom filmu

Reditelj Džim Džarmuš sprema novi film pod nazivom “Father Mother Sister Brother”, a u njemu će glumiti Tom Vejts. Uz njega će se u filmu pojaviti i Kejt Blanšet, Adam Drajver, Šarlot Rempling, Majim Bjalik, Luka Sabat i Indija Mur.

Novi će film biti nastavak filma “The Dead Don’t Die” iz 2019., imaće elemente mjuzikla, a biće “komedija protkana nitima melanholije”, piše Muzika.hr.

Na filmu “The Dead Don’t Die” su također sarađivali Vejts i Džarmuš, a u filmu su glumili Adam Drajver, kao i Iggy Pop, RZA, Bil Mari, Selena Gomez, Tilda Svinton, Kloi Sevinji, Stiv Bušemi i Sterdžil Simspn.

Tom Vejts se u poslednjih nekoliko godina ne pojavljuje u javnosti, niti izdaje novu muziku, no nedavno se je iznenadio sve i pojavio se u javnosti, i to kako bi uručio nagradu na životno djelo Nikolasu Kejdžu, nekoliko meseci nakon što je na aukciji prodao svoju karakterističnu fedoru kako bi podržao štrajkove koji su se odvijali u filmskoj industriji.

Tokom zadnjih nekoliko godina, Tom Vejts nije radio na novoj muzici, no prošle je godine izdao remastere pet albuma koje je izdao za Island Records između 80-ih i 90-ih.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
476PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno