NaslovnaO nama - mobile

O nama - mobile

Nook je portal koji počinje sa radom 2023. Reč “nook” prevedena sa engleskog jezika označava “kutak u kom možete da se osamite i odvojite malo vremena samo za sebe”.

Naša ideja je da vam pružimo baš to. Mesto na kome ćete vreme koje je samo vaše potrošiti čitajući priče koje su zanimljive, informativne i inspirativne.

Želimo da budemo raznovrsni i univerzalni. Tako vidimo i našeg čitaoca. To je čovek bilo koje vere ili nacije koji prezire glupost, poltronstvo, demagogiju, partokratiju, tiraniju i prostakluk.

Čovek koji se gnuša snobizma i licimerstva i ne podnosi folirante. Koji rado čita ozbiljnu književnost, ali voli da zaviri i na crveni tepih i čuje poneki dobar trač.

Čovek kojeg podjednako interesuju važna dešavanja u zemlji i svetu, a nije mu strana ni astrološka prognoza. Makar kad su ljubav i novac u pitanju. To je pre svega običan čovek. Onaj sa kojim se susrećemo svakog dana u liftu, gradskom prevozu ili u redu na kasi.

Tužan i veseo, jednostavan i komplikovan, povučen i glasan, sa svim svojim dobrim i lošim osobinama, problemima i dilemama. I još po nekim idealom. To je čovek koji ceni poštenje i iskrenost. Vredan i požrtvovan.

Onaj koji ne gubi nadu i trudi se da ovaj svet učini makar malo srećnijim mestom za životom. Čovek sa principima. Nadamo da ste se prepoznali. Čitamo se!

A3IT NET
MB: 65687402
PIB: 111824766
Doža Đerđa 021
21101 Novi Sad
Srbija