16.2 C
Novi Sad
26.05.2024.
NaslovnaHoroskopMesečni horoskopMesečni horoskop za februar 2024. godine: Strelac nestabilan, Devica želi da bude...

Mesečni horoskop za februar 2024. godine: Strelac nestabilan, Devica želi da bude voljena

Donosimo vam mesečni horoskop za februar 2024. Pogledajte šta su vam zvezde pripremile za drugi mesec u ovoj godini.

Ovan koristi svoj šarm, Biku posao u prvom planu, Blizanci zahtevni, Rak na pravom putu, Lav pažljiv, Devica želi da bude voljena, Vaga samouverena, Škorpija želi da se istakne, Strelac nestabilan i neuhvatljiv, Jarac koristi moć zavođenja, Vodolija kreativna, a Ribe pune ideja.

Pročitajte mesečni horoskop za februar 2024. za sve znakove.

OVAN

Vaš šarm radi u društvu; koristite ga da istaknete svoje talente, zasluge i originalnost koja vas razlikuje. Oslanjajte se na Veneru da se mešate sa svojim vernim krugovima, prijateljima s kojima uživate u preoblikovanju sveta.

Vaša sposobnost da iznenađujete vam donosi naklonost na visokim mestima, a vaše društvene veštine vam omogućavaju da zasijate u društvu. Ali, nemojte preterivati.

Imate sve što je potrebno da zavedete, ako ne zloupotrebljavate svoj šarm ili sposobnost iznenađenja, da blefirate kako biste dobili više od onoga što su drugi spremni da vam daju.

Jupiter podržava vašu ekspanziju. Izražavanje vaših talenata može doneti značajne prihode; strpljivo čekajte svoje vreme umesto da žurite.

Ako ste talentovani za inovacije i ako su vaše inicijative privlačne, nemojte upropastiti svoje šanse tako što ćete pretenciozno pokazivati svoju originalnost, koja može biti shvaćena kao ekscentričnost. Nemojte pritiskati svoj profesionalni krug da vas po svaku cenu prati.

BIK

Vaš društveni i profesionalni život je u prvom planu, inspirativni projekti su na horizontu, ali izgradite ih na čvrstim temeljima da biste ih ostvarili. Većina vas započinje novi ciklus ekspanzije i nema nameru da propusti ovu priliku. Iako je vaša težnja da otvorite nova vrata legitimna, nastavite bez podležanja prekomernom zanosu ili zahtevima koji ne dobijaju jednoglasnu podršku.

Uran nastavlja da utiče na vaš svetonazor i ponašanje. U ljubavi, izbegavate fuziju-zabunu verziju veze i održavate svoju autonomiju. Oslonite se na Veneru da zablistate u društvu, umesto da se emocionalno angažujete.

Više nego novac, tražite priznanje vašeg prava da delujete slobodnije. Iako ste obično skloni materijalnim stvarima, počinjete da se odvajate od svojih zavisnosti.

Nemojte glasno proklamovati svoju potrebu za nezavisnošću, svoju želju da upravljate svojim poslom na svoj način. Vaša težnja da se oslobodite restriktivnih pravila je legitimna, ali nemojte izazivati sve. Samo biste pozvali probleme.

BLIZANCI

Vaše ambicije su u centru pažnje i ulažete puno energije u potvrđivanje sebe, bilo da je reč o promeni ljubavne ili profesionalne situacije. Težite proširenju vaših horizonta, ali usavršite svoje projekte i strategije pre otvaranja novog poglavlja u vašoj ličnoj priči.

Oslonite se na svoju senzualnost da začinite svoje dane i noći. Međutim, možda će vam biti teško da uskladite svoje želje za neograničenim životom sa potrebom da budete strpljivi dok se stvari odvijaju.

Ako izrazite svoja očekivanja previše autoritativno, očekujte odbijanje umesto odobrenja. Možete biti shvaćeni kao zahtevni, ili drugi mogu da zameraju pritisak koji vršite na njih.

Neki elementi iz prošlosti, prethodna ponašanja, opiru se promeni. Važno je da ih identifikujete i suočite se s njima lucidno kako bi nestali. Ignorisanje ih može dovesti do toga da se borite protiv iluzija umesto da efikasno rešavate problem.

RAK

Kroz vešte pregovore usmeravate svoju društvenu situaciju. Ako ste ciljali da služite uzvišenijem cilju od sebe samih, na pravom ste putu.

Trošite puno energije da biste postigli profesionalni ideal, ali vaše suptilne poruke mogu biti teške za tumačenje drugima.

Mlad mesec naglašava vašu društvenu situaciju. Vreme je da budete ubedljivi i istaknete svoje talente usavršavanjem svojih strategija.

Smirite jake emocije ako ne želite da vam igra izmakne. Bilo u ljubavi ili društveno, ponekad “bolje” može biti neprijatelj “dobrom”. Nemojte žuriti; vreme je na vašoj strani. Radije razmislite o posledicama vaših inicijativa nego da preletate preko teme. Niste skloni korišćenju osećaja za nijanse, ali upravo to treba da radite da biste izbegli konfrontacije. Počnite tako što ćete pokušati da shvatite šta vas navodi da provocirate sve oko sebe.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

419FanovaLajkuj
479PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno