32.3 C
Novi Sad
20.06.2024.
NaslovnaHoroskop5 najgorih horoskopskih kombinacija čije veze su izvor stalnih tenzija i problema

5 najgorih horoskopskih kombinacija čije veze su izvor stalnih tenzija i problema

Pre nego što uletite u novu vezu, proverite, možda zvezde nisu naklonjene vašoj horoskopskoj kombinaciji. Možda baš treba da izbegavate taj znak jer nemate ništa zajedničko!

Ne morate verovati u astrološka predviđanja budućnosti niti da postoje horoskopske kombinacije koje su dobre ili loše.

Možete se samo zabavljati čitajući ovaj članak, savetuje City magazin.

1. Ovnovi i Jarčevi ne idu zajedno

Ovan ruši pravila a Jarac ih redovno prati. Ovnovi su spontani a Jarac ne može da ode na večeru bez rezervacije. Oba znaka su željna visokih dostignuća, ali radoholičar Jarac je u braku sa poslom.

2. Bikovi i Vodolije ne idu zajedno

Bik voli tradiciju i pravila a Vodolija unosi paradokse i zabune u vezu. Bik je šampanjac i francuska čokoladica a Vodolija nije u stanju da razume zašto moraju stalno da govore „volim te“. Možda u teoriji ovaj par zvuči kao zabavna kontradiktornost ali u praksi je katastrofa.

3. Blizanci i Škorpije bi trebalo da se izbegavaju

Nema sumnje, igra zavođenja kada je ova kombinacija u pitanju je prava stvar. Bezobrazne poruke i slike razmenjivaće se tokom celog dana. Ali, kada dođe do toga da se vidi šta se ovde zapravo događa, rezultati su porazni jer Blizanci samo flertuju a Škorpija traži vernost i vezu.

4. Rak i Strelac ne idu zajedno

Strelac je kao tornado i to povremeno treba Raku da izađe iz ljušture. Ali Rak želi da se gnezdi a Strelac se stalno kreće između ekstremne anksioznosti i ludog društvenog raspadanja. Raku je porodica bitna, Strelac baš to ne može da shvati.

5. Lavovi i Ribe nisu jedno za drugo

Sanjarenje Riba će oduševiti Lava. A tu je i magijski saigrač za maženje. Oba znaka to vole. Ali, tmurno i depresivno rapsoloženje Riba može da utiče negativno na Lava. A i kad je novac u pitanju, ako ste zajedno, nijedna strana neće paziti koliko se troši.

6. Device i Vage nisu prava spojka

I Device i Vage imaju prefinjen ukus i „kliknuće“ na tom nivou. Prvih nekoliko dejtova će biti čista magija, ali posle toga… Vage jedva mogu da naprave plan za večeru dok je Devica sva u planovima. Device će gubiti strpljenje pored hirovite Vage, a Vagi će dosaditi potreba Device da stalno napreduje u ovom nesavršenom i konfuznom svetu.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
476PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno