20.6 C
Novi Sad
25.07.2024.
NaslovnaHoroskopNedeljni horoskopNedeljni horoskop od 12. do 18. februara 2024. godine

Nedeljni horoskop od 12. do 18. februara 2024. godine

Donosimo vam nedeljni horoskop od 12. do 18. februara. 2024. godine.

Saznajte šta su vam zvezde pripremile na polju ljubavi, posla i zdravlja. Ko će ovu nedelju pamtiti po uspešnim poslovnim investicijama, a ko po ljubavnim trzavacima?

Ovo je nedeljni horoskop od 12. do 18. februara 2024. godine.

OVAN

Već́ina važnih poteza zavisiće od drugih, ali vi polako preuzimate deo toga u svoje ruke. Sreća je što je tako, jer neke svoje ideje treba da razvijete u praksi. Doći će do poboljšanja na vašem radnom mestu. Slobodno se izrazite. Zanemarite poneku brigu.

Ljubav

Vaš privatni život više neće biti toliko atraktivan, ali neće biti ni prazan. Ovi dani mogli bi se opisati kao pomalo monoton period kad se neće događati ništa posebno zanimljivo. Biće poziva za zabave, ali s površnim odnosima.

BIK

Postavili ste stvari na njihovo mesto i sad ćete raditi mirnije. Vama sada tako i odgovara. Dosta vam je buke. Posebno dobro razvijaće se samostalni poslovi, odnosno oni u kojim možete pokazati svoju individualnost. Zato ćete se i više angažovati. Pomozite nekom detetu.

Ljubav

Bićete privlačni i poslužiti se erotikom i seksom za potpuno zavođenje. To će vam zapravo najbolje ići od ruke u privatnom životu. Ako pokušate da malo više razgovarate s drugom stranom, naići ćete na nerazumevanje. Zato ćutite i jednostavno volite.

BLIZANCI

Neće biti mnogo vremena za raspravljanje i analiziranje. Biće potrebno da reagujete u trenutku i donosite ispravne odluke. Vi ste po prirodi spretni, pa ćete se i ovaj put dobro snaći. Daćete sve od sebe da uspete. Drugi će vas podržati. Pad imuniteta. Uzmite vitamine.

Ljubav

Ovih dana manje ćete izlaziti i više se usredsrediti na zajednički boravak u svom domu. Neće vam više biti potrebne društvene atrakcije. Biće dovoljno da ostanete kod kuće s voljenom osobom ili da pođete na neko mesto gde ćete biti sami.

RAK

Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo ljudi koji bi želeli da sarađuju s vama. Potrebno je bolje se povezati i osmisliti kvalitetniji organizacioni plan. Kad to uradite, trebaće još da razradite neke detalje. Osmislite ih kvalitetno. Moguć je prekid jednog prijateljstva.

Ljubav

Oni koji su u dužim vezama imaće sve jaču potrebu za intimnošću, pa će se najverovatnije povući u mir svog doma gde će uživati udvoje. Oni koji još traže srodnu dušu mogli bi polako da upadaju u iskušenje tajne ljubavne veze.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
475PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno