15.2 C
Novi Sad
22.02.2024.
NaslovnaHoroskopPun Mesec u Lavu stiže tačno u 18.54 časova, najviše će uticati...

Pun Mesec u Lavu stiže tačno u 18.54 časova, najviše će uticati na 4 znaka, a ove stvari nemojte nikako raditi!

Pun Mesec u Lavu nas očekuje danas u 18.54 minuta kada će njegovo dejstvo biti najjače, a imaće uticaj na sve znakove Zodijaka jer simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa.

Pun Mesec u Lavu može biti fascinantan astrološki događaj. Astrološki, pun Mesec se javlja kada Mesec zauzme suprotni položaj u odnosu na Sunce, stvarajući potpuno osvetljenje njegove vidljive strane. Mesec u Lavu, koji je vatreni znak, donosi određene karakteristike i energiju.

Lav je poznat po svojoj strastvenosti, hrabrosti, samopouzdanju i želji za pažnjom. Kada se pun Mesec pojavljuje u ovom vatrenom znaku, ove osobine mogu postati posebno izražene. Očekujte snažne emocije, intenzivnost i potrebu za izražavanjem individualnosti. Lav je povezan sa srcem, kreativnošću i izražavanjem, pa pun mesec u Lavu može naglasiti ove aspekte.

Ovo je vreme kada se ljudi mogu osećati hrabro i samouvereno, težeći prepoznavanju i afirmaciji. Sa druge strane, moguće je da se pojačaju i neki izazovi vezani za egocentričnost ili potrebu za pažnjom. Bitno je pronaći ravnotežu između izražavanja svoje autentičnosti i poštovanja potreba drugih.

Astrolozi su saglasni da je pun Mesec astrološki događaj koji donosi snažan emotivni naboj i potrebu za donošenjem odluka u afektu koje mogu biti pogrešne.

Pun Mesec u Lavu najviše će osetiti Lavovi, Škorpije, Bikovi i Vodolije.

LAV

Već nekoliko dana osećate pojačanu nervozu, bes i prolazite kroz stresne situacije jer su vam emocije naglašene. Veoma je važno da ne donosite važne odluke u afektu jer lako mogu da budu pogrešne. Vi ćete od svih znakova najviše osećati uticaj punog Meseca.

BIK

Pun Mesec dogodiće se u vašem četvrtom polju, tako da vam donosi porodične krize, nesporazume ali i probleme sa stanom. Čuvajte se neprijatnih rešenja u vezi sa stanom. Izbegavajte rasprave sa članovima porodice!

VODOLIJA

Pun Mesec u sedmom polju donosi vam bračnu krizu ili u partnerskim odnosima. Imaćete potrebu da promenite u odnosu nešto što vam smeta. Bilo kakvo teranje inata može samo da vam odmogne u narednim nedeljama.

ŠKORPIJA

Pun Mesec je okidač za velike promene na radnom mestu. To može da bude događaj koji će vas izbaciti iz takta, ali i vaša potreba da radikalno menjate stvari.

Astrolozi savetuju da se u ovom periodu posebno posvetite sebi, ali i skreću pažnju da ovo nikako ne treba da radite danas.

Šta je dobro raditi za ovo vreme?

  • Nagradite sebe za dosadašnje napore.
  • Obratite pažnju na svoja osećanja.
  • Odvojite dovoljno vremena za sebe.
  • Postavite granice u odnosima.

Ali šta treba da izbegavamo?

  • Izbegavajte impulsivne odluke.
  • Ne potiskujte svoja osećanja.
  • Izbegavajte nepromišljenu komunikaciju.
  • Odustanite od aktivnosti koje vam crpe energiju.

Izvor: Informer/CityMagazine

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

419FanovaLajkuj
488PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno