22.3 C
Novi Sad
27.07.2024.
NaslovnaKulturaMuzikaNastupom na Evroviziji mnoge je zgrozila: Kako izgleda Bambi Tag kada nije...

Nastupom na Evroviziji mnoge je zgrozila: Kako izgleda Bambi Tag kada nije veštica?

Bambi Tag je ove godine predstavljala Irsku na Evroviziji i definitivno je jedna od učesnica koja je izazvala najviše reakcija. Kako zbog izgleda, tako i zbog čitavog nastupa.

Verske zajednice posebno okreću glavu na njen nastup, s obzirom da je na binu izašla obučena kao đavo.

Njen stajling čini tamna i mračna odeća, rogovi na glavi, kao i zastrašujući kostim, te je jedan od komentara glasio da „Evrovizijia ima bolji horor žanr od Netflixa“.

Njeno pravo ime glasi Bambi Rej Robinson, studirala je ples, a sebe smatra nebinarnom osobom.

Evropski novinari uspeli su da pronađu fotografije kako je irska predstavnica izgledala ranije. Sudeći po fotografijama, njen izgled je bio potpuno drugačiji, bez šminke i napadne garderobe, piše N1 Sarajevo.

Bambi je sanjala da bude balerina, ali njene je snove prekinula povreda tokom studiranja.

Nakon toga, odlučila je da se bavi muzikom, a tokom studija pronašla je svoj gotički zvuk i neobičan stil, piše hrvatski Story.

Na jednoj od starih fotografija je Bambi obučena kao princeza s krunom na glavi dok je bila devojčica.

Ona je rođena kao devojčica 1993. godine. Njena majka je Irkinja, a otac Šveđanin. Ima tri sestre, a u detinjstvu joj je dijagnostikovan ADHD – poremećaj pažnje i hiperaktivnosti.

Tokom mladosti je znala da zabavlja decu sa potrebnim potrebama na rođendanima kao princeza.

– Budući da sam odrastala u malom mestu mogu da kažem da sam bila drugačija. Uvek sam htela da budem u centru pažnje. Htela sam da se afirmišem, ali najviše što sam postigla bilo je spajanje smeđe odeće s ružičastim najlonkama – rekla je jednom prilikom.

– Mislim da sam stvarno preuzela kontrolu nad sobom tek kad sam se odselila u London s 20 godina. Tada sam stvarno osetila da sam postala svoja. Ipak, učenje kako biti jaka kao ono što jesam pred drugima je stalan proces. Ovaj kreativni svet je neverovatan, ali je u isto vreme i težak. Morate da imate debelu kožu – rekla je Bambi.

Nakon salve negativnih komentara nakon njenog nastupa u Malmeu na Pesmi Evrovizije, Bambi je na svom Instagramu napisala:

– Setite se da sam i ja čovek. Prošla sam kroz toliko trauma i još se javljam s ljubavlju nakon svake prepreke i teškog vremena. Oduvek sam bila feniks i vaše reči i iskrivljeni stavovi ne mogu da me povrede.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
475PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno