16.2 C
Novi Sad
20.04.2024.
NaslovnaMagazinMladi bračni par iz Banja Luke dobio četvorke, kod kuće ih čeka...

Mladi bračni par iz Banja Luke dobio četvorke, kod kuće ih čeka još jedan brat

Četvorke su stigle u dom Petrovića i obradovili roditelje. Hrabra majka na svet je danas donela četiri dečaka. Beba i mama su dobro, a ova Banjalučanka se porodila u Sloveniji.

Reč je o Milani Petrović koja se porodila u Ljubljani. Mladi bračni par ima još jednog dečaka Konstantina, rođenog u februaru 2019. godine.

Ponosni otac je na društvenim mrežama podelio srećni trenutak, a ispod objave se nižu čestitke.

– Budući da je situacija vrlo specifična i da je trudnoća ostvarena prirodnim putem, majka je trudnoću vodila u Ljubljani pod budnim okom tima lekara. Na sreću sve je prošlo dobro i danas je porođena, a na svet je donela: Mateja, Marka, Luku i Jovana – rekao je sagovornik za Nezavisne novine.

Dodaje da je ovaj mladi bračni par, pre dolaska ove velike prinove imao jednog dečaka Konstantina, te sada će njihov dom krasiti ukupno pet dečaka.

– Danas je Sveti Vasilije Veliki i na ovaj predivan dan velika sreća došla je u porodicu, ali i u Banjaluku koja je dobila četvorke – dodaje sagovornik.

Lepu vest podelila je i srećna baka.

– Ja sam danas najsrećnija, najponosnija i najbogatija žena na svijetu. Moja kćerka mi je rodila četiri unuka: Matej, Marko, Luka i Jovan. Hvala Bogu, hvala Svetom Vasiliju i svim Svecima. Hvala svim Sveštenim licima koji su se molili za moju kćerku i njena četiri sina.

Hvala mojoj porodici i prijateljima koji su sa mnom od prvog dana do danas. Beskrajno hvala svima. Čestitam svojoj kćerki Milani i zetu Nemanji, a posebno čestitam mom najstarije unuku Konstantinu koji je danas dobio četiri brata. Hvala Sveti Vasilije – napisala je Ranka Gaković.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

417FanovaLajkuj
485PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno