5.1 C
Novi Sad
18.04.2024.
NaslovnaMagazinKupio naselje od 24 stana i poklonio ga samohranim majkama bez doma

Kupio naselje od 24 stana i poklonio ga samohranim majkama bez doma

Rik Stivs je poznat po svojim knjigama i video zapisima širom sveta. On je američki putopisac, pisac, aktivista i televizijska ličnost, a poznat je i po dobrim delima koje čini.

Jedno od njegovih najčuvenijih dobrih dela je kada je odlučio da kupi stambeno naselje kako bi ga poklonio majkama koje imaju decu, ali su beskućnice.

Kupio je ovaj kompleks kada se činilo da ga je vreme sasvim preteklo.

Preuredio ga je na prelepoj lokaciji i odlučio da ga pokloni majkama koje se leče od zavisnosti ili onima koje nemaju svoj dom, piše Jutarnji list.

– Upravo sam Udruženje hrišćanskih mladih žena poklonio stambeni kompleks vredan 4 miliona dolara za žene i decu beskućnike – rekao je tada Rik Stivs i dodao da je reč o stambenom kompleksu od 24 stambene jedinice.

Inače, Udruženje hrišćanskih mladih žena (YWCA) je neprofitna organizacija sa fokusom na osnaživanje, liderstvo i prava žena, mladih žena i devojaka u više od 100 zemalja.

– Zamislite radost saznanja da mogu da obezbedim jednostavan dvosoban stan za mamu i njenu decu dok se borila da vrati svoj život na pravi put… puta 24. Zamislite radost pružanja ljudima koji posvećuju svoje živote da pomognu ovim ljudi kojima je potrebna iustanova da bolje obavljaju svoj posao. Za mene ovo nije bilo posebno plemenito ili saosećajno… to je samo promišljeno korišćenje mog kapitala – rekao je Rik Stivs.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

417FanovaLajkuj
485PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno