18.4 C
Novi Sad
25.07.2024.
NaslovnaMagazinVIPĐorđe David u saobraćajnoj nesreći izgubio oca: "On i ja smo bili...

Đorđe David u saobraćajnoj nesreći izgubio oca: “On i ja smo bili u kolima…”

Muzičar i član žirija “Zvezda Granda” Đorđe David jutros je doživeo saobraćajnu nesreću u Severnoj Makedoniji u kojoj je stradala jedna žena.

Nažalost, ovo nije jedina tragedija u životu rokera. On je u saobraćajnoj nesreći izgubio oca, a i on je tada sa njim bio u automobilu.

Đorđe je o najtežem trenutku govorio u ispovesti za Grand, a tada je otkrio da je ta nesreća bila nameštena i da se sve desilo zbog politike.

– Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala Radio Televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge. Moj otac je bio član saveza komunista, i dok su svi gledali da zabodu neku lovu i vikendice, njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu i smrt oca me je negde opredelila za umetnost, uprkos tome što su svi u porodici bili akademski obrazovani ljudi, doktori, ja sam rešio da se bavim onim gde mi sloboda dozvoljava da budem svoj – rekao je on jednom prilikom za Grand.

David se tada kroz suze prisetio momenta kada su doživeli nesreću u kojoj je otac stradao, a on je prošao bez ikakvih povreda.

– Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoeku naprave lom u glavi – kazao je Đorđe.

U velikoj ispovesti za Grand, Đorđe je priznao da je ta tragedija ostavila velike posledice u njegovom životu i da je kasnije upravo zbog toga krenuo putem poroka iz kog se kasnije izvukao, prenosi Telegraf.

– Kad izgubiš idola u tim godinama, osećaš se potpuno izgubljeno, nesigurno, kao da nisi svoj i tražiš utočište u onima koji su slatkorečivi. Otišao sam u nekom trenutku pod led, samo heroin nisam probao. To je trajalo godinu dana, vrlo intenzivno. Zahvaljujući sportu i porodici, a nakon što sam video kako mi odlaze prijatelji, odlučio sam da pronađem izlaz. Mnoge od njih sam ispratio na onaj svet, bilo je tu dece mnogih poznatih ličnosti, predsednika država i predsedništa i svaka smrta je izazivala bol i potvrđivala da sam ja na dobrom putu tim što sam se opredelio za umetnost i za čist način života – ispričao je roker.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
475PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno