18.4 C
Novi Sad
26.05.2024.
NaslovnaMagazinVIPPlastične operacije uništile su nekad najboljeg holivudskog frajera, danas ga porede sa...

Plastične operacije uništile su nekad najboljeg holivudskog frajera, danas ga porede sa čudovištem

Holivudskog srcolomca, za kojim su nekad uzdisale žene širom sveta, zavisnost od plastičnih operacija je dovela do neprepoznatljivosti.

Dani kada je Miki Rurk bio jedan od sinonima se*sepila i jedan od najpoželjnijih muškaraca Holivuda davno su iza njega, prenosi Stil.

Miki Rurk
Foto: Profimedia

Posledice zavisnosti od plastičnih operacija

Nažalost, i on kao i mnoga imena u svetu slavnih teško su se mirili sa činjenicom da stare, te su pokušali da zaustave proces plastičnom hirurgijom.

Rezultati su sve sem onoga što su očekivali.

Slavnog glumca teško je gledati, a njegova retka pojavljivanja u javnosti uvek prolaze propraćena šokiranim izrazima lica prolaznika.

Isti scenario ponovio se i ovog puta kada su ga uslikali na putu do omiljenog kafića u kojem se našao sa prijateljima.

Rurkovo izdanje bukvalno je izazivalo jezu.

Prljava roza kapa, razdrljena trenerka i pantalone na kukovima u kombinaciji sa upečatljivim nakitom samo su dodatno skrenuli pažnju prolaznika, a kada bi ga pogledali u lice, brzo bi skretali pogled.

Miki Rurk danas
Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njegovo lice potpuno je iskrivljeno zbog filera i operacija. Obrazi se čudno preklapaju, a na nosu je izvršeno toliko intervencija da se „urušio“ sa jedne strane. To se jasno videlo i nedavno kada su uspeli da ga uslikaju u krupnom kadru.

Takođe, zbog mnogobrojnih intervencija, njegove nozdrve jedva su otvorene zbog čega glumac ima problema sa disanjem.

Zbog izgleda ga danas porede sa čudovištem, a ni Rurk ne pomaže svojim diskutabilnim odabirima odeće, i plavom „spaljenom“ kosom.

S botoksom je “na dobar dan”

Inače, slavni glumac nikada nije krio da se transformisao uz pomoć skalpela.

Iako je priznao da je otišao kod „pogrešnog lika“ koji je 90-ih pokušao da popravi njegove bokserske povrede, gotovo svake godine je popravljao još nešto, a s botoksom je „na dobar dan“.

Nos mi je bio slomljen dva puta. Imao sam pet operacija nosa i jednu kad sam razbio jagodicu. Morali su da mi uzmu hrskavicu sa uva da bi mi obnovili nos i još nekoliko operacija jer ožiljak nije zarastao kako treba – rekao je Rurk.

Vremenom ovaj glumac postao je zavisan od plastičnih operacija, a sva tragedija toga danas se jasno ocrtava na njegovoj gotovo izobličenoj faci.

Uglavnom sam od njih tražio da mi vrate lice na mesto. Međutim, priznajem da sam odabrao pogrešnog hirurga i navukao se – rekao je on jednom prilikom.

Pored zavisnosti od plastičnih operacija, dugo se borio sa zavisnošću. Navodno je uz pomoć psihoterapije uspeo da se izbori sa svojim demonima.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

419FanovaLajkuj
479PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno