32.3 C
Novi Sad
20.06.2024.
NaslovnaMagazinVIPSeverini sud oduzeo sina, pevačica najavljuje borbu do poslednje kapi krvi

Severini sud oduzeo sina, pevačica najavljuje borbu do poslednje kapi krvi

Nakon što je Vrhovni sud u Hrvatskoj poništio presudu Županijskog suda u Splitu i pevačici Severini Vučković u potpunosti oduzeo zajedničko starateljstvo nad sinom Aleksandom, ona se oglasila i najavila “borbu do poslednje kapi krvi”.

Severini je, po odluci Vrhovnog suda ukinuta presuda iz 2021. godine i sada potpuno pravo nad starateljstvo još uvek maloltnog Aleksandra ima samo otac, Milan.

Pevačica se oglasila za hrvatske medije i vidno besna zbog ovakve odluke, najavila “borbu do poslednje kapi krvi”, jer je, kako je izjavila, u jednom periodu bila 20 meseci bez sina, prenosi Telegraf.

– Evo sad su i Vrhovni suci dali svoj obol. Digli su ruku u ime mog deteta koje nikad nisu videli, s kojim nikad nisu razgovarali, koje ima svoj život, svoje misli i koji deset godina trpi torturu sistema, i ja zajedno s njim. Ne da mi se sada da tražim nepravilnosti u odlukama Vrhovnoga suda, ne da mi se više da tražim ikakve nepravilnosti, a pogotovo ove koje su doneli protivno pravnoj praksi Ustavnog suda, kako kaže moja advokatica.

– Ali da mi se boriti do zadnje kapi krvi za svoje dete, bez kojeg sam bila 20 meseci, nećete se igrat s mojim detetom. S kojim pravom? Moje dete nije vreća krompira s kojim ćete trgovati – izjavila je ona za Večernji list.

Kako je dalje navela, sramota ju je države u kojoj živi i pravosuđa s čije strane je, umesto razumevanja, doživljavala samo golgotu.

– Pojednostavljeno, ovo može značiti da ću ponovno svoje dete, koje sam rodila, odgajam, školujem, koje je živelo sa mnom od rođenja, viđati utorkom i četvrtkom od 16 do 20 sati i svaki drugi vikend subotu i nedelju. Nećete me više zafrkavati i protivno želji deteta. Ono živi i ide u školu u Zagrebu, za razliku od njegovog oca. Sramota me ove države da se ovakve stvari rade detetu, da ja ne smem da govorim da ne bih nekoga uvredila.

– Prošla sam svu golgotu hrvatskog pravosuđa pa ću i ovu Vrhovnoga suda, ali prošla sam je sa svojim detetom. Ja sam tu nebitna. Kao što se sudije štrajkom bore za svoje plate, tako ću se i ja i dalje boriti za svoje dete koje se izjasnilo da želi živeti sa mnom što očito nikoga nije briga, a naročito neke koji su korumpirani – kazala je pevačica.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
476PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno