6.8 C
Novi Sad
18.04.2024.
NaslovnaMagazinVIPZašto je Toma Zdravković voleo da dolazi u Atelje 212? Glumac otkrio...

Zašto je Toma Zdravković voleo da dolazi u Atelje 212? Glumac otkrio do sad nepoznatu priču

U seriji “Toma” gledaoci su mogli da vide lik Zorana Radmilovića, kojeg glumi Radomir Nikolić. U sceni smo videli kako Toma Zdravković gleda predstavu “Kralj Ibi” i uživa.

Gostujući u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1, glumac Milan Caci Mihailović, pričao je o dolasku pevača u Atelje 212. gde se predstava sa Zoranom Radmilovićem u glavnoj ulozi igrala.

– Bila je serija “Toma” i sada u jednom kadru vidimo Miku Antića, Zorana Radmilovića i Tomu Zdravkovića. Možda da tu scenu nismo videli, verovatno mi te ljudi ne bismo povezali na istom mestu, ne bi znali da su se oni družili, ne bi znali da su komunicirali – istakao je voditelj Boško Jakovljević.

– Ja ne znam taj podatak. Možda ih je reditelj spojio. Ko zna. Prvo, neću nikad da govorim nešto što zaista ne znam. Znam da je Toma dolazio u “Atelje 212” iz nekih svojih emotivnih razloga – rekao je Milan Caci Mihailović.

milan-caci-mihailovic
Foto: Milan Caci Mihailović / Printscreen K1

– Bila je neka lepotica? – pitao je Boško Jakovljević.

Sigurno. Bar iz Tomine perspektive – rekao je Caci.

– Kažu da je on bio romantičan, da je patio za tim neostvarenim ljubavima. Je l’ bar bilo uzvraćeno? – pitao je Boško Jakovljević.

– Nisam siguran, ali mogu ti reći nešto sam radio, da li je to u Leskovcu ili Vranju, sada nisam siguran. Izašao sam iz hotela i vidim u parku leđa spomenika jednog. Pomislio sam da je neki partizan u pitanju. Međutim, ono Toma. I baš sam se obradovao – rekao je Caci, koji je naveo da nije poznavao Zdravkovića.

Izvor: Magazin Novosti

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

417FanovaLajkuj
485PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno