18.4 C
Novi Sad
20.05.2024.
NaslovnaVestiSvetNapulj u plamenu nakon utakmice LŠ, apokaliptične scene na ulicama grada (VIDEO)

Napulj u plamenu nakon utakmice LŠ, apokaliptične scene na ulicama grada (VIDEO)

Napulj u plamenu. To su prve vesti koje stižu iz Italije nakon utakmice Lige šampiona. Fudbal je ostao u drugom planu na utakmici između Napolija i Ajntrahta. Za to su se pobrinuli navijači oba kluba koji su napravili ozbiljne nerede.

Utakmica fudbalera Napolija i Ajntrahtra trebalo je da bude fudbalski praznik u Napulju.

Umesto toga u prvi plan iskočio je haos nakon huliganskog pira.

Navijači Ajntrahta prvo su se sukobili sa policijom, potom su Napolitanci izašli na ulice i uzvratili.

Nakon što se situacija na ulicama grada u Kampanji smirila, zabeleženi su veoma apokaliptični prizori i Napulj u plamenu.

Italijanski mediji pišu da je oko 600 navijača Ajntrahta stigli u Napulji i da su im se priključili ultrasi Atalante koji su i neprijateljskim odnosima sa Napolijevim.

Snimci iz grada daju jasnu sliku da su navijači nemačkog tima bacali raznorazne predmete, uključujući petarde, topovske udare i flaše, na policiju, dok je nekoliko automobila gorelo.

Nedugo zatim, na moticoklima, i sa šlemovima i gvozdenim šipkama u rukama, na mesto nereda stiglo je oko 200 ultrasa Napolija. Međutim, policija im nije dozvolila da dođu u kontakt sa navijačima Ajntrahta i Atalante.

Tuča navijača za sobom je ostavila razbijen centar Napulja. Primetan je veliki broj polupanih izloga na Pjaci dek Gesu, ali i zapaljena policijska vozila.

Sve ovo izazvalo je šok kod lokalnog stanovništva koje je u neverici gledalo nekoliko stotina Nemaca kako uništavaju grad, prenosi Nova.

Zasad nema informacijama o povređenima.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
479PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno