23.4 C
Novi Sad
24.05.2024.
NaslovnaMagazinPlatio 20.000 evra da bi kruzerom obišao svet, oni ga ostavili samog...

Platio 20.000 evra da bi kruzerom obišao svet, oni ga ostavili samog na Filipinima

Kruzer ostavio putnika samog na Filipinima i nastavio putovanje, dok je nesrećni čovek prošao pravu golgotu da bi se vratio kući.

Kristofer Čapel 72-godišnji je penzioner iz Velike Britanije koji je platio 20.000 evra kako bi otišao na nezaboravno putovanje kruzerom oko sveta. Međutim, zaglavio je na Filipinima kad je kruzer otišao dalje bez njega.

Otišao na pregled

Na pola puta Čapel je počeo osećati mučninu i vrtoglavicu pa je posetio brodskog lekara koji mu je rekao da mu neće biti dopušten povratak na brod i poslao ga na dodatne pretrage.

Srećom, Čapel je saznao da je doživeo samo blagi toplotni udar, ali tek tada se počela odvijati prava drama.

Naime, dok je bio na pregledu, kruzer je napustio luku, prenosi Index.

Ostavili ga na Filipinima

Čapel i njegova bratanica Karen Vilijams kontaktirali su organizatore krstarenja i putničkog osiguranje. Tamo im im je rečeno da Čapel ima kritično zdravstveno stanje koje otežava povratak na kruzer.

Lekari su smatrali da je čovek nesposoban za let u Manilu pa je do tamo morao putovati brodom, a zatim se vratio kući avionom uz medicinsku pratnju.

Tvrdi da se osećao dobro

Doktori koji su me doveli kući bili su divni. Nisam imao šta da im zamerim. Međutim, čak ni oni nisu bili sigurni zašto je to potrebno jer su mi samo dali tabletu da smirim živce. Sve ostalo je bilo u redu s mojim zdravljem – rekao je.

– Sve se čini se kao komična laž. Osoba koja me ispratila s broda nije me ni pregledala i sigurno je znala da će bolnički pregled trajati duže nego što će brod biti u luci – dodao je ovaj putnik.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

419FanovaLajkuj
479PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno