12.8 C
Novi Sad
02.12.2023.
NaslovnaNaukaIT TechWhatsApp uvodi jednu od najtraženijih funkcija ikada

WhatsApp uvodi jednu od najtraženijih funkcija ikada

WhatsApp uvodu funkciju koja će sigurno oduševiti korisnike širom sveta.

Nakon uvođenja dugo očekivane mogućnosti korišćenja istog naloga na jednom telefonu i više drugih uređaja 2021. godine, sada je WhatsApp uveo možda i najtraženiju funkciju ikada.

Naime, sada možete da koristite isti WhatsApp nalog na najviše pet telefona. Svaki dodatni telefon povezujete na isti način na koji s WhatsAppom povezujete veb pregledače, tablete i desktop računare.

Svaki povezani telefon povezuje se s WhatsAppom nezavisno, osiguravajući da vaše poruke, mediji i pozivi ostanu šifrirani s kraja na kraj (end-to-end encryption), piše GSMArena.

Nadalje, ako je vaš primarni telefon neaktivan “tokom dugog perioda” (kompanija ne navodi precizniji period vremena), tada ćete se automatski odjaviti sa svih pratećih uređaja, što je bezbednosna mera opreza.

Ovo ažuriranje već je počelo stiže korisnicima širom sveta, a uvođenje će se završiti “u narednim nedeljama”.

Osim toga, WhatsApp takođe predstavlja “pristupačniji način” za povezivanje s pratećim uređajima.

Moći ćete da unesete svoj telefonski broj na WhatsApp Web da biste zatim primili jednokratni kod. Taj kod možete koristiti na svom telefonu da omogućite povezivanje uređaja, umesto da morate da skenirate QR kod.

Ovo se trenutno pojavljuje samo na WhatsApp Webu. Međutim, obećano je da će stići na “više pratećih uređaja u budućnosti”, prenosi Index.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime

Pratite nas

371FanovaLajkuj
251PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno