28.4 C
Novi Sad
19.05.2024.
NaslovnaVestiSvetDalaj lama se izvinio nakon što je tražio od dečaka da mu...

Dalaj lama se izvinio nakon što je tražio od dečaka da mu poljubi jezik (VIDEO)

Snimak na kom se vidi duhovni vođa Tibetanaca Dalaj lama kako od dečaka traži da mu poljubi jezik izavao je veliku buru i lavinu negodovanja.

Dalaj lama, 87-godišnji duhovni vođa Tibetanaca, izvinio se danas nakon što se pojavio snimak na kojem se čuje kako kaže jednom dečaku da mu “sisa jezik”.

“Snimak koji je postao viralan prikazuje nedavni sastanak kada je dečak pitao njegovu svetost dalaj lamu da li može da ga zagrli”, navodi se u saopštenju na Tviteru na nalogu prognanog lidera, koji ima 19 miliona pratilaca.

“Njegova svetost želi da se izvini dečaku i njegovoj porodici, kao i njegovim brojnim prijateljima širom sveta, za povredu koju su mu njegove reči mogle naneti”, dodaje se.

U saopštenju se navodi da vođa dalaj lama “često zadirkuje ljude koje upoznaje na nevin i razigran način, čak i u javnosti i pred kamerama. On se kaje zbog incidenta”.

Na snimku, koji ima milion pregleda na Tviteru, takođe se vidi kako dobitnik Nobelove nagrade za mir očigledno štipka dečaka po usnama u prisustvu publike koja se čuje kako plješće i smeje se, dok muškarac snima trenutak na telefonu.

Rojters nije verifikovao snimak, prenosi B92.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
480PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno