22.7 C
Novi Sad
19.05.2024.
NaslovnaVestiPoznati izvođači za doček Nove godine u NS: Partibrejkers, Buč Kesidi, Elemental...

Poznati izvođači za doček Nove godine u NS: Partibrejkers, Buč Kesidi, Elemental…

Doček 2024. za Novi Sad donosi brojne koncerte poznatih muzičara i bendova. Kao i prethodnih godina, za svakog će biti po nešto.

Elemental, Partibrejkersi, Buč Kesidi i Ljubičice, neka su od imena koja će nastupiti na dočeku Nove godine u Novom Sadu, koji će biti organizovan u podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

I ove godine biće organizovan Doček, koji je nastao kao koncept u okviru projekta “Novi Sad – Evropska prestonica kulture”.

Svi programi za doček 31. decembra su besplatni, dok se događaji organizovani 13. januara naplaćuju.

Doček 2024. godine biće organizovan u podgrađu Petrovaradinske tvrđave na više bina.

Te večeri će nastupiti ABBA Ring, Buč Kesidi, Elemental, Partibrejkersi, Ljubičice, Franck Roger, Kiril Džajkovski i Dejan Milićević.

Više izvođača biće 13. januara.

Na sedmi Doček stiže i harfistkinja Ketrin Finč, muzičar koji je promenio istoriju harmonike Rišar Galijano, a capella sastav A Fileta, legenda gitare Vlatko Stefanovski.

Tu su i simfonijski orkestar Narodnog pozorišta Republike Srpske, bend SOPOT i Kolja. Dolazi i di-džej Metju Džonson, potom Marko Nastić, a njima se pridružuju Runy i 2MUCH.

Među izvođačima su Novosadski Big Bend, Žisela Žoao, Kanda Kodža i Nebojša u unplugged verziji, Flamingods, Lena Kovačević, dečiji hor SNP-a i mnogi drugi na gotovo 40 lokacija.

“U okviru jedinstvene proslave koja, osim što spaja dve Nove godine, povezuje i dva kalendara, dva pisma, dva računanja vremena i dve vrste umetnosti – izvođačku i vizuelnu, nastavlja se i saradnja sa obrazovnim institucijama, među kojima su Akademija umetnosti u Novom Sadu i Fakultet tehničkih nauka, kao i vizuelni umetnici koji svi zajedno stvaraju novo izdanje Tesla svetlosne galerije na Tvrđavi 31. decembra, ali i na posebnom dizajnu scena u zatvorenim prostorima 13. januara”, navodi se u saopštenju.

Više informacija na OVOM LINKU.

Izvor: 021

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
480PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno