20.6 C
Novi Sad
08.05.2024.
NaslovnaVestiSvetPrva fotografija Kejt Midlton posle operacije i panike u javnosti

Prva fotografija Kejt Midlton posle operacije i panike u javnosti

Prvu zvaničnu fotografiju Kejt, princeze od Velsa, otkako je podvrgnuta operaciji abdomena u januaru, objavili su ona i njen suprug Vilijam, princ od Velsa.

Kejt se vidi kako sedi napolju, okružena sa svoje troje dece, princom Džordžom, princezom Šarlotom i princom Luisom, na fotografiji zaslužnoj princu od Velsa.

„Hvala vam na lepim željama i kontinuiranoj podršci u poslednja dva meseca. Želimo svima srećan Majčin dan”, stoji u objavi na njihovom zvaničnom Instagram nalogu uz fotografiju.

U nedelju se obeležava Dan majki u Velikoj Britaniji.

Fotografija je snimljena ranije ove nedelje u Vindzoru, rekla je Kensingtonska palata za CNN.

Kejt, koja se oporavlja od operacije kod kuće u Vindzoru, verovatno se neće vratiti na javne dužnosti do Uskrsa, saopštila je Kensingtonska palata u januaru.

Palata nije otkrila koji je bio uzrok njene operacije, ali je rečeno da je nekancerozna.

Kejtino odsustvo iz očiju javnosti i povlačenje Vilijama sa važnog porodičnog događaja krajem prošlog meseca doprineli su talasu tračeva i spekulacija.

Kensingtonska palata se dugo oglašavala o Kejtinom zdravlju, a portparol je u februaru rekao da je palata „jasno stavila do znanja u januaru vremenske okvire princezinog oporavka i da ćemo samo pružati značajna ažuriranja.”

Njen svekar, kralj Čarls III, podvrgnut je operaciji zbog uvećane prostate u januaru, pre nego što je u februaru otkrio da ima oblik raka.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
481PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno