17.8 C
Novi Sad
09.05.2024.
NaslovnaVestiBiznisPrestala sa radom jedna od omiljenih aplikacija srpskih turista za pomoć na...

Prestala sa radom jedna od omiljenih aplikacija srpskih turista za pomoć na putu

Vozzi je jedna od omiljenih aplikacija za pomoć na putu koju srpski turisti masovno koriste tokom sezone godišnjih odmora.

Međutim, za narednu sezonu moraće da pronađu neku alternativu, jer prema informacijama dostupnim na sajtu pomenute aplikacije, servis prestaje sa radom.

U poslednjih nekoliko dana, na društvenim mrežama su se pojavile žalbe na rad aplikacije, da bi se danas (19. mart) tokom dana pojavilo i saopštenje na samom sajtu aplikacije u kojem se navodi da Vozzi aplikacija za pomoć na putu prestaje sa radom.

Ovu aplikaciju najčešće koriste naši državljani koji letuju u Grčkoj.

“Poštovani korisnici i saradnici,

Ovim putem vas obaveštavamo da VOZZi aplikacija, prodaja paketa i pružanje usluga pomoći na putu prestaje sa radom i biva suspendovana.

Nakon vrlo mučne borbe za opstanak na domaćem tržištu, tim Kompanije zajedno sa njenim osnivačem, morao je da donese ovu, za nas vrlo bolnu odluku.

Na žalost, mi nismo više u stanju da se borimo protiv zloupotreba koje su prisutne u ovom poslu i sa činjenicom da naš region jednostavno nije spreman za digitalizaciju i transparentno poslovanje.

Nadamo se da nam svima dolaze neka bolja i srećnija vremena”, navodi se u saopštenju na zvaničnom sajtu.

“Imali 330 miliona dinara prihoda”

Povodovom ove vesti oglasilo se i Udruženje potrošača Efektiva.

“Vlasnik aplikacije i usluge VOZZI je firma KOV Technology, koja je aktivna i u 2022. je imala 330 miliona dinara prihoda. U ovom trenutku nije u blokadi.

To govori da postoje dobre šanse da svi oni, koji su nedavno uplatili članarinu (mada mislimo da je takva formulacija plaćanja nezakonita, jer pružalac usluge nije udruženje, već DOO firma), a neće biti u prilici da koriste uslugu, budu obeštećeni, u smislu povraćaja novca.

Kontaktirali smo vlasnika firme, očekujemo odgovor pa ćemo dodatno obaveštavati o svemu. Ako vlasnik odbije da dobrovoljno vrati novac, tužbe će biti jedina opcija.”

Izvor: Blic

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
481PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno