32.3 C
Novi Sad
20.06.2024.
NaslovnaVestiSrpska pevačica poginula u Dubaiju, pala sa 24. sprata

Srpska pevačica poginula u Dubaiju, pala sa 24. sprata

Dvadesetosmogodišnja Andrijana Lazić iz Bijeljine poginula je u Dubaiju posle pada sa 24. sprata, potvrdila je porodica za medije.

Nesreća se dogodila 10. januara, a porodica je danas potvrdila smrt, prenosi Telegraf.

Otac je rekao da porodica ne zna šta se tačno dogodilo.

Devojka je 7. januara otputovala s drugaricama u Dubai na odmor.

Prema navodima medija, pala je sa 24. sprata zgrade, ali više detalja za sada nije poznato.
Nastradala devojka se bavila pevanjem, po čemu je i bila poznata srpskoj javnosti.

Bila je diplomirana pravnica, zaposlena u Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske i pevačica.

Oglasio se neutešni otac

Njen otac Nebojša se od ćerke potresnim rečima oglasio na Fejsbuku 10. januara, kada je ona i preminula:

“Moja jedinica, tatin advokatić, jutros je otišao među anđele. Donela si radost u moj život 2. novembra 1995. godine kada si rođena. Svi su uvek govorili ‘Anči je sva na tebe’.

Zvao sam te od milja, a nekada revolta, advokatić! Mnogi su ćutali i danas ćute i prećute kada pričam, a ti si se borila kao lavica da budeš tatina kopija!

Često si me nervirala, jer sam ti uvek želeo sve najbolje i mnogo voleo.

Znala si da sam na tebe osetljiv i nekada je tvoja samo reč izazivala erupciju ljutila jer ti si bila svoja, za tebe nisam bio Bond, nego tata koji je bio osetljiv na moju ćerku jedinicu”, napisao je on.

“Izvini na svakom mom povišenom tonu, na bilo čemu, oprosti, želeo sam ti uvek sve najbolje! Jer očevi su uvek posebno slabi na kćerke!

Znao sam kada te pogledam kako si, da li si raspoložena, tužna ili ljuta! Kažu, mala deca mala briga! A realnost je – velika deca, velika briga! Možda sam bio isuviše brižan za tebe, pa nekada reagovao ishitreno kakav je moj temparement!

Znam da si imala dobrotu i da si svakome želela pomoći! Kome se pokvari šporet, ti zoveš ‘tata nemaju šporet’. Nikada nisi bila škrta i tu si bila na mene! Tvoj gubitak je strašan! Bolan! Nemerljiv! Neopisiv! Tako bih voleo da me sekiraš svaki dan mog života, samo da si tu! Bio sam srećan kada si diplomirala, kada si postala punoletna, odrasla!

Sve se jutros promenilo! Moj život, mamin život, Stefijev i Tomin život više nikada neće biti isti! Nema tebe!

Niko ne može nadoknaditi surovu činjenicu da te više nema sa nama! Ne znam da li ćemo i kako imati snage dalje. Pokušaćemo u nadi da si našla svoj mir i da te čuvaju anđeli”, oprostio se Nebojša.

Nebojša je potom napisao još jednu oproštajnu poruku:

“Dragi moj advokatiću, ovo je poslednje mesto na kom sam ikada i pomislio da ću poslednji put razgovarati sa tobom, ali je nebo imalo druge planove.

Želim da ti kažem da sam ponosan što si bila deo mog života i zajedno delili sreću i tugu. Želim da znaš… Da su svi imali dušu kao što si ti imala, ovaj svet bi bio mnogo drugačiji i bolje mesto za život.

Nismo bili dostojni tvoje dobrote! I svaku ljutnju koju si izazvala u meni, produkt je bio tvoje dobrote i želje da svima pomogneš i onima koje ni upoznala nisi..

Ali to je i bila tvoja veličina koju malo ko ima! Sada znam da smo dobili jednog Anđela čuvara, koji će nas čuvati bolje nego što smo mi njega.

Prohtelo se dragom Bogu da ukrasi raj, pa te uzeo u svoj zagrljaj. Već nam nedostaješ! Mnogo! Jako! Nađi svoj mir u carstvu nebeskom i neka ti Bog dušu prosti! Zauvijek u mom srcu, moja jedina!”

Andrijana Lazić je poreklom iz Bijeljine, a rođena je 2. novembra 1995. godine.

Nedavno je snimila dve numere, kod našeg poznatog kompozitora Gorana Ratkovića Raleta, te je bila na pragu da započne i profesionalnu muzičku karijeru.

Mlada pevačica je u Dubai otišla 7. januara, sa drugaricama, a stradala je tri dana kasnije, kako je naveo Telegraf.

Podsetimo, Nebojša se takođe danas oglasio za pomenuti portal gde je kratko rekao: “Jeste, istina je. Istina je, pala je sa 24. sprata. Ništa ne znamo, ne znamo kako se to dogodilo”, rekao je njen otac za Telegraf.rs.

Povezani tekstovi

POSTAVI KOMENTAR

Molimo, unesite Vaš komentar!
Molimo, unesite Vaše ime
Captcha verification failed!
CAPTCHA korisnički rezultat nije uspeo.Molimo Vas da nas kontaktirate!

Pratite nas

418FanovaLajkuj
476PratilacaZaprati
275PratilacaZaprati

Poslednje objavljeno